förlåt!

Godkväll.. känner inte för att blogga just nu.. eller idag överhuvudtaget, ja åtekommer imorn!

INTE MINA


Inte mina ögon..


Nu är det dags att börja sminka sig, & ta på sig kläder & fixa håret! sen drar ja hem till robin, o myser :)
ska ta kort ofc.. & så hörs vi imorn!



distans/kärlek?



Fick en fråga om hur ja tycker en kille ska vara & se uto hur man ska orka med att ha distans förhålland?..
eftersom ja inte har något bättre för mig så tänkte ja faktiskt svara på det..

Igentligen bryr jag mig inte om hur kille ser ut.. Visst det klart ja inte skulle kunna bli tillsammans med någon som ser ut som ett helvete, men heller så är det inte så jätte viktgit.. Jag faller först för ögon & leednde, sen håret. & insidan , Något som ja själv tycker är jätte viktigt är att man ska kunna skratta med sin "kille/tjej" & kunna prata med personen om allt.& Något som är grovt viktgit är att man ska kunna LITA på varandra.. Har man ett distansförhållande så är det verkligen jätte viktgit att man litar på varandra, annars lär du aldrig må bra & de kommer inte fungera.. Prata mycket med varandra, så ofta ni kan! & undvik små tjaffs.. prata via msn,fb,sms,telefon osv
.. Och något som är grymt viktgit, är att man inte får glömma berätta för varandra hur mycket man saknar personen &  hur mycket han/HON BETYDER FÖR DIG. 
Är det något man oroar sig om så prata om de..Och bestäm ett datum när ni ska träffas nästa gång  så att ni har något att se fram imot & kan redan då börja räkna dagarna!


hoppas du/ni fick svar på det ni ville:)

blond på insidan brun på utsidan




Funderar på att bli blond igen, eller MÖRKbrunett..
Men har inte riktgit bestämt mig än, får se hur det blir?Vad tycker ni?
Fast dock är det sexigare med brunt hår än blont;)











godmorgon.

baby stanna här låt oss dela samma värld,
jag vill inte släppa dig jag vill ha dig här hos mig,
hela världen snurrar runt oss när vi står här tillsammans
vill aldrig att du lämnar mig
vill alltid ha dig här hos mig...






Godmorgon! ligger i sängen just nu, & känner inte alls för att gå upp.. Men det är verkligen ett MÅSTE.. Det är kalt, blåsigt & jag har sjuuuuk mens värk:(.. har inte så mycket mer att säga..Utan bloggar när ja kommer hem eller till skolan ,

tjingeling!



trött på allt. vill bara gråta!

Är trött på precis allt & alla..
Kanske det är vädret som gör en del med? det regnar, & blåser något fruktansvärt..
Känner saknad & hat .. & vet inte längre vad ja ska göra,Känns som om att det bara är jag som försöker,
Kanske ja ska "visa" lika mycket som du gör.. typ ingenting alls.
Vet vad sagt till mig, men det är för svårt att ta in & vilja tro på det, när du inte visar de, när du inte får mig att förstå, kanske lika bra att börja glömma "oss".. För ja mår inte bra av detta.. känns som ja står o trampar men inte kommer någonstans, utan står kvar på samma ställe.. Vet inte vad ja ska säga längre..
du måste stå i mina skor för att verkligen få reda på vad ja känner för dig..

Tänkte köra en "singel & sökande"

Pierre 17 år gammal bor nu i Frillesås, En kille med grymt mycket humor & pratar konstant!
Han älskar att mysa, & är även en riktigt go & trevlig kille,
Han gillar INTE  rödhåriga brudar, men resten går bra!
du får inte bo förlångt bort, han åker max lite ovanför göteborg, eller längst ner i skåne.
Men du ska även kunna komma till han, Du får inte vara längre än 170! & absolut inte yngre än 95, & helst inte äldre än 92.. Du ska ha humor, o kunna skratta med honom, han gillar inte tjejer  med överdrivet mycket smink på sig, & heller inte fortisar. Du ska vilja ha ett seriöst förhållande, annars kan det kvitta. & INGEN otrohet, han vill även att bruden ska vara lugn! & blåa ögon hade inte vart fel;)


så go for it girls! Om det nu är så många brudar som läser min blogg? känns som bara killar kommenterar;)
vill ni ha fb så kommentera!


Pierre, 17år.. snäll trevlig, ÄLSKAR ATT MYSA  sen får du skriva va du tycker


äntligen hemma

Har varit hemma ett bra tag nu, Har bara legat i sängen med datan i knät att tatt det lugnt!, Snart måste ja börja fixa mig, eller iallfall byta tröja o platta håret lite, sen iväg & sjunga..
Känner inte alls för det idag, men vissa saker måste man göra, Har tvär ont i huvudet, vill bara krypa ner under täcket för att sedan somna om. & Vakna upp imorn runt 2 då skolan är slut för sedan kunna åka hem till robin o kolla film o få umgås med dom som verkligen betyder..
men som sagt, nu måste jag fixa mig, bloggar mer ikväll! ♥

kärlek /SKÄGG

Hej igen, sitter i skolan & har sååå grymt ont i huvuet, O ja som inte ens ska hem efter skolan:/..
ska dra direkt & sjunga efter skolan.. Sen hem o sova, Imorn är det fredag, o då blir det filmkväll med robin & några till,vill smat grattulera gezim nuha som fyller år på lördag! ett stort grattis till honom:)




if you ever love somebody put youre hands up ..

Ja.. jag har gått o blivit kär.. Kär i den största idioten av alla.. Men även den underbaraste,sötaste & vackraste av dom alla.. Vet inte riktgit hur det är mellan oss, det går upp o ner hela tiden, o det känns som vi inte leder fram till något för den delen heller..Men kanske det är lika bra att vänta? Men hur länge isåfall, några dagar,veckor,månader, år?  jag vet inte.Men han gör mig så osäker hela tiden, Vet inte hur ja ska förstå han eller ta han på allvar... Han sårar mig ibland även fast han inte tänker på det. Och det känns som om han inte förstår mig riktigt heller. vilket kan vara riktigt jobbigt ibland, jag har väl inte varit det bästa mot han heller.. Detvet jag, men ja förösker iallafall, o ja kommer göra allt för han nu. För att bevisa att han är allt ja vill ha, O allt ja ser, o allt ja tänker på, som ja redan sagt till dig, du lever runt i mina drömmar 24/7.. Man måste våga satsa för att komma någonstans annars är det ju ingen ide att ens försöka?Jag vill inget annat än att få kalla dig för MIN,o ja hoppas du vet de.DET är rätt udda att ja föll för dig, trodde aldrig de..Hade inte ens tankar om det.. MEN den enda ja kan tacka är la rickard, Hade inte han tagit med mig, hade inte ja heller träffat dig vid övergångsstället.. O då hade ja heller inte fått känna denna känslan,saknaden & längtan efter någon så som  ja gör för dig.. du målar upp min värld, du får mina gråa dagar att ljusna, Du får hela mig att le o må bra, o för varje gång vi pratar/träffas så blir känlorna bara starkare & starkare..& Det räcker att ja hör ditt namn så svävar ja bland rosa moln,  du är den jag vill dela ordet kärlek med..

jag hoppas du förstår att du betyder så grymt mycket för mig..


fantasi är det vi vill ha, men verklihet är det vi får..








!

Hahaha, Som sagt det snöar här nu! gör det de hos er med? Kanske det blir kaos detta år, värre en förra? elller vad tror ni? Går det att bli värre än vad det va förra året? Jag menar då va det grymt mycket, kommer ihåg att ja försvann i snön. man såg typ mitt huvud,
Fast då ska vi inte prata om hanna björling.. haha Henne såg man inte överhuvudtaget,
Shit det snöar bara mer om mer! bara ja som älskar snö? & pontus (a)
haha skämt ot sido..


nu tar vi detta på allvar!

Hej. Jag vet att ja inte bloggat på riktigt länge.. Men ja har liksom inte haft tiden till de eller orken eller ens velat det..Men nu när ja köpt min lilla vovve som ja så länge velat ha, så måste ja vara hemma & ta hand om honom o ta skolan på riktgit jävla allvar..Nu är det sista året i 9:an, o göra så gott ja kan..
Under tiden ja inte bloggat så har ja gått o blivit kär, bråkat med någon som betyder så grymt mycket för mig, blivit vänner, & låtit känslorna växa ännu mer..
Har även hunnit bråka med alex & hanna, någon som ja aldrig komemr göra om igen.. Alla bråkar någon gång, men det va riktgit jobbigt denna gången, Hanna som bara ville mig väl stötte ja bort o ville inte inse problemen själv.. Men även det löste sig, hade inte hon sagt till mig hade ingen annan heller de, & då kanske personen ja haft/har känslor för inte stått kvar idag.
mina helger har varit guldvärda..Har umgåttas med dom ja älskar, & även fått nya vänner.. Visst har man väl stött på dom man kanske inte gillar lika mycket med, men man förösker ignorera det..
Sitter just nu i skolan, första dagen på veckan ja kommer.. Är redan trött :( blää.. Sitter o kollar ut igenom fönstret, grååå himmel, kanske snön är påväg hit från stockholm, vad tror ni?


läs ist

Hej kan ja la börja med att säga ?vetatt det va ettjävla tagsen ja blogga sist.. Men har verkligen inte haft tid eller ork till de. Men ska göra allt ja kan för attta upp bloggen igen.. va inne på att sluta,menibland saknar ja faktiskt det.. Så varför inte ge de ett försök? Kommer uppdatera så fort ja kommer hem, är nämligen hos alex nu,med massasköna människor så ska berätta min vecka lite senare för er..
vi hörs alltså ikäll! kösssen

sjunger!

http://www.youtube.com/watch?v=9vnIXktfMa4
här har ni den, när ja o jahnnes sjunger!!
Vaknade runt 9 idag,kunde inte somna om, så låg ist o kollade på "kungarna av tylösand" helt grymt är det ju:D
igår hann man med rätt mycket..hade tänkt att ladda upp bilder o berätta mer om kvällen sen!
måste nämligen käka osv..

läs ist för kolla rubriken

hejj bäbjjbiiis! :D Sitter hos alex nu,efter att ha varit ute skit länge!! ursch va kalt det är måste ja bara säga!..Nu invätar ja bara kigge o caroline, sen blir det mys..sitter o lyssnar  på när alex sitter ospelar gitarr,grymt duktig! undra varför ja dras till "musikaler" ;) kanske för att ja själv är en stjärna? eller vad tror ni ? .
Kan nt ladda upp ngt för alex har tn en sån data sladd tyvärr,men har ju lovat att det kommerkommaupp imorn senast!
uppdaterar mer senare!

allt o inget.!



Hej igen!:D Sitter nu i skolan & har No.. men vet inte riktgit vad ja ska göra! :( finns inte så mkt att göra heller..
sitter o chattar med folk på fb, vissa sitter bara en halv centimeter ifrån mig, haha..
Är sjukt tagagd på ikväll:D vet inte varför? men kanske för att det är helg, & det blir att vara med vänner som man älskar ! eller vad tror ni? Jag kommer ta massa bilder & jag lovar att slänga upp dom senare idag eller imorn, men nu slutar vi!!:D gött, så nu ska ja springa ut till min buss !


hörs snart, pussssar ... bjuder på bilden! va ett bra tagsen ja tog den nu.. hemma hos hanna björling, mitt hjärta i kba

inspelningar tar över bloggen!

Jag vet att jag inte har blogagtpå jätte länge,men vänner,skolan,killen,lucian & inspelningar har tagit över bloggandet.. Så jag har värken haft lust eller tid, men ja ska föröska ta tag i bloggen helt igen.. Har ju spelat in med  johannes, vi gjorde faktiskt detigår,Men tyvärr fungerade det inte att lägga ut på youtube, så den har inte släppts helt än,förutom att några vänner har hört den . Men ska föröska ännu en gång idag.. Men iallfall..Idag drar ja tillfrillesåsefter skolan, Och där ska jag vara med kigge &carolinge,sen blir det nog några fler vi träffar :) ska sitta hos alex o spela kort o baara chilla :D ..mys♥
 
Så jag uppdaterar mer därifrån &slänger upp inspelningen .. så håll er uppdateradde!


RSS 2.0