wähäää

bloggandet suger, ah.. men ja e ju på semster? jag har inte hunnit logga något alls, har haft fult upp med alla snygga killar :$ waahh, vet nt hur många som raggat upp mig, men ett par är det iallfall ;) haha.. men ja ska asolut bli bättre på detta & langa fetaste bilderna imorn! :D


fest,fest varje kväll

Nu har man varit vaken hela natten! klockan e snart 4 & halv fem kickar vi:D
fan va underbart detta ska bli att komma iväg från fucking varberg;)!  suttit o dunkat musik hela natten nu & skrivit fetaste texten till bögen på andra sidan´;) wah ja vet att ni vill läsa den! Det blir nog inte för mycket uppdatering mer idag! men kika gärna in, man vet ju aldrig med mig o bloggandet:) men ni får ha det så underbart tills vi hörs nästa gång:D

puss på er ♥


6 mars ja älskar dig,<3

kvällen blev grymt bra, har dansat sönder fötterna av mig! dock blev de inte sent idag alls eftersom ja pker om 5 timmar! men ja hade kul så länge det vara! dock hade ja velat sagt lite saker till vissa personer som ja inte hann göra.. Men det har inget med texten under att göra..



Ja.. Jag saknar dig, de klart som fan att jag gör de.. Jag hör hur folk pratar om dig,bara att få höra ditt namn ger mig rysningar i hela kroppen..minnen,  ditt leende ditt skratt & ditt underbara du!Jag ka inte fatta att ja fortfarnde saknar dig, det har gått grymt lång tid nu, men det är inte så lätt att släppa dig när vi bor i samma by..
jag vill inte se dig med ngn annan, men ja vet att jag kommer behöva göra det,kanske är det enda sättet att faktiskt släppa dig helt? veta att du skaffat ny,Jag önskar det hade varit lika lätt för mig som det är för dig,
drömmar är det vi vill ha, men verklighet är de vi får..
Jag har försökt acceptera att det inte är vi längre, jag vet vad ja vill, & jag vet också vad du vill..
men något jag  inte förstår det är varför vi inte ens är vänner?vi pratar knappt.. fan va ont de gör..
såfort jag ser dig vill ja vara med dig...
du är speciell jimmy, du är speciell som in i helvete,ingen annan än du har fått mig att må så jävla bra,känna sån trygghet, & den kärlek du gav.. Inte bara jag älskar dig, utan hela min familj.. du gjorde mig till en annan person uder tiden vi va tillsammans, du gjorde mig till en lyckligare jessiqa.. ja önskar bara att ja inte hade hållt käft den sista kvällen vi pratade i telefon, önskar ja hade sagt mer, gett mer & visat hur mycket jag faktiskt älskar dig.. men det är lätt att vara efterklok, Och man lär sig samt av sina misstag, du anar inte hur många gånger ja önskar ja kunde spolat tillbaks tiden & gjort allt rätt..Det fanns för många gånger ja flippa på dig helt utan anledning bara för ja "hört va folk sagt att du gjort" Och ja ångrar det, men jag va bara så jävla svartsjuk helt utan anledning & rädd att förlora den ja älskade/älskar. Men ja förösker faktiskt tänka "- är han lycklig så är ja det med " men det är inte alltid så lätt.. Varför ja skriver en text till dig på bloggen är för att vi faktiskt aldrig träffas & sen skulle ja nog inte klara av att säga allt detta face to face utan att bryta ihop, och när ja träffar dig så vill ja inte bara prata om våran tid tillsammans, utan ja vill kunna skratta o ha kul med dig..

jag vill bara att du ska veta att jag älskar dig jimmy, det spelar ingen roll vad alla tycker o tänker. för ja saknar dig faktiskt o det står ja för...

 


jag lever (a)

fan.. jag vet har ja sämst uppdatering, men det är fullt upp nu! igår drog ja in till stan med johannes gick runt & chillade i stan! sen träffade man massa andra människor & lärde även känna nytt grymt folk!:D va även med & tävlade igår med nea;) hahaha så jävla pinsamt:( gjorde ju såklart bort mig totalt, vad har man förväntat sig av mig annars? tävlingen gick ut på att dom satte på en låt & sen skulle man gissa om man kunde svaret det va jag & nea mot 5 andra :$ h3h3.. & Detta visades alltså inför hela torget..men i vilket fall som helst, vi fick frågan : - vad heter new yorks största ton? & jag svarar : - LONDOOOOOOOOOOOOOOON! ..
haha.. lite smått pinsamt;) tyvärr fick dom med detta på film, *host* så videon kommer ni hitta  på facebook!
men efter detta så drog vi oss neråt mot hamnen & det va då allt börja!.. woho, jag kan inte säga mer än att kvällen va helt jävla galen!, & idag är de lördag, = makril! men vet nt om ja orkar dra dit, ska ju iväg halv 4 imorn, så  ska dygna.. kanske lika bra att vara hemma o chilla?
aja, vi får se hur det blir, men som sagt bilder kommer komma upp!:D men uppdateringen kommer bli lite sämre, ♥


?




;)♥¿

(:

hej bloggen!:d

Nu har man kommit hem då va;)  först drog jag in till stan & köpte denna bh:n



sen drog ja neråt mot stan o mötte andreas, sedan kom adde & stefan.
vi gjorde nt så mkt fakiskt, satt mest o tjötade! sen ringer en liten hanna,så då åker man hem till henne, sitter o snackar skit om ****,******,****,  osv!
sen blev det att baka kladdkaka! sen hem igen, så nu sitter jag här ska snart hoppa in i duschen har packat klart nästan allt nu till resan!  & ni anar intehur mycket kläder jag har med mig;) ni som känner mig förstår vad ja menar.. :$ Imorn är det w&w så det blir stan då med, & sen på lördag är det ju makrilfestivalen! så nu ska ja hinna med massor innan söndag! hur ska ja hinna? jaja.. tänkte lägga upp dagens outfit!

 

 


hülken




Ngt gick snett.. MEN! nu hade ja tänkt att gå o nana ska upp tidigt imorn för att drain till stan, ska shoppa lite mer! sen ut o träffa vännerna.. så jag tror nt jag hinner med bloggandet imon, va bara det jag ville säga i stort sätt!

men ni får ha det så bra  tills vi hörs igen!:) & jag ska passa på att ta riktgit härliga bilder!..♥


!



Har precis tagit mig en go härlig dusch, & satt på naglarna, jag tror ingen är så misslyckad som mig! 
jag skulle nysa & mkt väl gjorde jag de.. efter några sekunder börjar jessiqa leta runt efter nageln men hittar den INGENSTANS!.. hon får flipp reser sig upp går runt i ringar & letar efter den sista nageln,till slut börjar det klia i pannan på henne, & gissa vad som har limmats fast rakt i pannan!? jo en lösnagel!..(y)

brb altanen!

KLÄDER!

nu har  ja kommit hem efter en varm shoppingrunda!
ska lägga upp lite bilder på det ja har köpt hade ja tänkt;)!









nice va?:) nää nu ska ja fixa mina naglar & äta som jag inte hunnit göra alls idag:( buuhuu..


mo min fina ko

WÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄZZZZZÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ LALALALAL :$

tidsfördriv tills vi åker o shoppar...

1,2,3,4,5,6,7....

hejdå!


godmorgon sugarbäjbs

Godmorgon! somnade runt 3 igårnatt, Har legat vaken nästan hela natten & kollat på film & skrivit dagbok!;) ..
men kan ju säga att ja somnade grymt skön & har sovit som en stock!.. men det varade ju inte för länge...
Eftersom adam ringde mig klockan halv 11 & frågade om ja va i stan! dom två första gångerna klickade ja, dock såg ja inte vem det va som ringde heller, & tillslut den 3 gången så svarade ja,(6) & efterdet kunde ja inte somna om! -.- ..

så nu sitter ja här & bloggar!:D  ska även börja fixa mig snart, då ja ska dra iväg med aq & mamii & shoppa! me love..så kommer dock inte vara så aktiv mer idag, kanske hinner med ett inlägg ikväll,






& nej... ja sover nt i en spjälsäng elr vad det heter :$


?


jessiqasdagbok..





kollade ju på "barnfilmerna" innan! satt o grät som ett litet barn! spirit grät ja nog mest till! :$ men fyfan va bra den va! för er som gillar barnfilmer o inte sätt den, kolla säger ja bara! slutade med att känslorna tog över helt & ja satt o skrev om killar,vänskap osv..



regn,film & mys..




Fan va tråkigt väder det är ute!.. regn,regn,regn & mera regn! vart är solen? & värmen.. eller okej visst värmen har vi ju, men solen då? Det är inte såhär jag vill tillbringa mitt sommarlov, Är det bara jag som blir nere av regnet? o inte har lust för att göra något annat än att lägga sig o kolla på massa filmer med mobiltelefonen o bara mysa? så nu funderar ja starkt på att ta fram alla " barnfilmer" typ lejonkungen,nallephu,sjöungfrun,maddicken filmerna, osv, you get it!? jag älskar faktiskt att titta tillbaka på alla dessa barnfilmerna, på något sätt gillar ja faktiskt dom;)  Men först ska ja snabbstäda mitt rum! så ja uppdaterar senare ikväll helt enkelt (: !

 


2 saker ni inte visste om jessiqaolsson!





1. varje gång hon går/cyklar åker moppe under en bro, måste hon göra något ljud för att höra sitt egna eko!
2. varje gång hon tvättar av sig sminket får hon ångest & panik för det känns som om det står en man bakom henne & ska sätta kniven i ryggen på henne!






 / J.H ♥

tror du på kärlek vid första ögonkastet elr ska ja behöva gå förbi en gång till

Godmorgon! hur mår ni? själv mår ja underbart.. eller nja.. sådär men det ska vi dock inte prata om;)
tänkte bara säga att ja uppdaterar lite senare ist!


städat!




har precis börjat städa garderoben.. alltså har jag för mycket kvar att göra, har inte ens hunnit halvvgäs!:( & nu i veckan ska ja shoppa ennu mer!?:D? dags att slänga sånt ja aldrig använder.. tar för mycket plats i garderoben.. men samtidigt hatar jag att slänga kläder!? för sen efter ngn vecka letar man helt plötsligt efter det, & så kommer man sedan på att man slängt de, så blir man grymt lack på sig sj!känner ni igen er? vissa?.. nog om de! har ni sätt vilket konstigt ljus det varit nästan heladagen? skumt eller hur?..
nää nu blir det snart sängen tror ja? ska in till stan imorn, finns på mobilen om ni vill träffas! ni har mitt nummer;)

 

nu ska ja kolla tv, & sen säger ja bara Godnatt!..


bjuder på bilderna (y




Just gonna stand there
And watch me burn
But that's alright
Because I like
The way it hurts
Just gonna stand there
And hear me cry
But that's alright
Because I love
The way you lie
I love the way you lie



kom hem nyss







drog & köpte skor idag, riktgit najs faktiskt. är nt på så bra humör så bloggar mer imorn.


godmorgon...

Godmorgon! uppdateringen suger om ja får säga det själv! Men jag är aldrig hemma längre, Och jag kan tänka mig att många av er andra läsare som också har blogg har precis samma problem som mig,Men ja tänkte berätta lite om i förrgår & gårdagen! i torsdags drog jag in till stan & träffade massa folk. Åkte senare hem till andreas för att färga & klippa hans hår, det blev hru nice som helst;) sen blev det även hål i läppen på honom! sen tog vi bussen in till stan & träffade adrian,stefan,linus,sanna,o massa andra! Kvällen va helt okej!:D


fredag: ska vi ens prata om min fredag? haha.. Åkte in till stan, träffade marcus & oskar!! satt o tjöta en stund med dom,& det slutade med att alla satt o tog kort på varandra? & marcus som va övertrött bara satt o skratt åt allt o inget, medans ja & oskar såg ut som två stora frågetecken! sen drog dom t falkenberg,då mötte ja sanna! satt med henne en stund & sedan blev det att gå & träffa jimmy! Efter ett taf kom tobias & andreas,gick runt o chilla i stan o träffad för mkt mer folk senare, sen frammåt kvällen kommer nea & tony in, vi går o käkar pizza med andreas & julia, o allt slutar med gräddkrig....

 

ska lägga lite bilder på detta, alltså vi blev nyllade med jordgubbar & grädde, fyfan hela varberg luktade!

euhh...

 

 


godmorgon!




Godmorgon! Vaknade nyss ac att mamii ringde för att väcka mig! bad henne nämligen göra det,ska ju in till stan & träffa carlos & några andra:) Så ska börja sminka mig snart, sen cykla ner till bussen..Hahaha,just det! Jag har två mobiler nu!& på den ena har jag INGENS nummer så bli inte förvånade om ni får ett svar där jag frågar vem de är;) Men nu måste ja skynda mig, ska föröska ta lite nya bilder med!



puss♥


bild i repris




Bild i repris,men har ju som sagt inga nya bilder!



SKULLE DU HELST
1. pierca tungan eller läppen? -  tungan
2. vara seriös eller oseriös? -  vadå?
3. Dricka grön eller röd mjölk? - jag HATAR mjölk,har alltid gjort kommer alltid göra;)
4. Brinna upp eller drunkna? -  `:( ... drukna?
5. Umgås med dina föräldrar eller vänner? - Vänner ! :)

SVARA ÄRLIGT

1. tycker du om någon nu? - h3h3h3...
2. har du skolkat?  - ..
3. varmt eller kallt? -   Varmt.
4. soligt eller regn? - soligt!
5. fanta eller cola? - Cola ! om vi inte pratar om egyptens fanta;)
6. är du nyttig av dig? - verkligen inte!






OM MIG
1. vad heter du? - jessiqa fucktard olsson
2. syskon? - 1 syster, 1 bror
3. Vart bor du? - varberg
4. Hur många barn vill du ha? - 2
5. Vill du gifta dig? - bara om han e rik:)
6. Favoritstånd? - morgonstånd;)? haha nej men seriöst ja fatta nt frågan?
7. Humör just nu? - trött som få
8. VILL ha  just nu? - h e h e





HAR DU DE SENASTE 24 TIMMARNA
1. Pussat någon? -  ja!:D
2. Sjungit? - det gör ja alltid (H)
3. Blivit kramad? -  Japp.
4. Känt dig fånig? -  det gör ja alltid :D
5. Saknat någon? - ah,
6. Dansat galet? - nä,
7. klippt håret? - nej
8. Gråtit? - eh.. nä?
9. Pluggat? - dream on..;)




GREJER

1. Har du blivit jagad av polisen någon gång?-  mamma läser min blogg,sluta nu :$

2. Har du en hund? - ah,

3. sover du helst ensam eller med någon? - beror på!
4. Tror du på spöken? - ja(a)
5. Är du mörkrädd? -  om ja e :(
6. Är du morgonpigg? - Inte om man ja ska t skolan
7. Vad vill du ha just nu? - mycket!


12 SAKER NI INTE VISSTE...




1. Jag hatar att se folk döda djur även om det bara handlar om en myra!

2. Jag älskar killar med attetyd & stil;)

3. Jag har lätt för att bli kär,

4. Jag älskar att lyssna på killars dåliga raggningsrepliker.

5. jag älskar chokladpudding

6. jag är jätte mörkrädd!

7. jag älskar killar som e jordnära o har samma humor/intresse som mig.

8. jag hatar när folk säger att ja e sur fast ja inte är de!

9. ja älskar lisseberg

10. jag är grymt nyfiken! har du väl sagt a är det dags att säga b annars är du ute på djutp vatten...

11. jag älskar när man blir nerdragen till stranden i solnedgången!

12. jag ÄLSKAR SENA SOMMARKVÄLLAR MED DOM MAN ÄLKSAR/GILLAR...


hej igen




Åh! jag blir grymt irreterad säger ja bara!jag måste verkligen köpa en kamera! hur ska ja kunna blogga utan bilder? bilder är något man måste ha med! så är det bara:(.. ingen blogg utanbilder, för ja vet många av er som klickar er in på min blogg är bara här för kolla på bilder & bryr sig ingetligen inte om vad ja skriver, så nu måste ja skaffa kamera för att inte ni ska dra vidare;)så har väl en ny kamera redan nästa vecka!:d bra va?

 

 

 


godmorgon bajbs

Godmorgon bäjbs! Har precis ätit upp en amerikansk kladdkakechokladmuffins eller vad det heter!
underbart att börja dagen med;)?
Funderar på att dra till stan
får se hur det blir, Men nu ska ja ta på mig kläder o sedan sminka mig



köss♥


gosiinatt!

Godkväll?...kom in för ett tagsen o underbart är väl det? trodde ja skulle bli uppäten av alla mygg o knott där ute! men det klart dom dras till mig,när ja e så söt som ja e ;)?
Funderar starkt på att dra till sängen eftersom ja ska upp tidigt imorn för att åka in till stan o träffa folk,får passa på när det inte ska vara för fint väder ju!♥


fan va gott

nu har ja kommit ut ur duschen! & ja kan säga såhär.. man hinner ju inte ens vara ute i 10 min innan man börjar svettas & känna sig äcklig igen! fyfan va galet..
ska ta på mig lite kläder nu, & sen kanske det blir att dra ut;)?





I was young
And in love
I gave you everything
But it wasn't enough
And now you wanna communicate.. You know it's just too little too late
Go find someone else
In letting you go
I'm loving myself
You got a problem
But don't come asking me for help
'Cause you know...

INGEN SOMMAR UTAN SOL





Hej igen! mina lår svider & detsamma gör mina axlar!:( jag har verkligen bränt mig & då menar jag bränt mig som in i helvete! så nu börjar man bli riktigt brun! fresh;) ska snart hoppa in i duschen, ska pila ansiktet,raka benen & dra en hårinpackning! underbart säger jag bara!.. Imon blir det stan förmodligen eller sola,sola,sola,sola,solaaaa! gott ska de bli;) vad ska ni hitta på en varm dag som imorn!? stranden kanske?. vem vet:)

nä men nu ska ja hoppa in i duschen! ♥


fyfan va varmt!

förlåt förlåt förlåt & förlåt...
Men jag hade faktiskt tänkt att sluta blogga eller iallfall tills min nya header är klar!
men så kikade ja runt lite bland andras bloggar & när jag läs klart http://filippez.blogg.se/ blogg så kände ja bara för att börja igen!så tänkte berätta lite om den senaste dagen, Igår blev det beachen med hanna björling! stekte som fan drog öven en pizza;) & tvingade med hanna ner i havet, hennes första dopp faktiskt;) eller vem tvinga med vem? hanna va ju endå i först :$ MEN grymt skönt va det, sen tog vi bussen till limabacka, kom hem till henne, chilla gal1 där! sen snack med kompisarna, & runt 1 halv 2 kom viktor & hämtade mgi för sedan köra hem mig,kan ju säga att ja somna grymt gott,men inte lika mysigt när patrik kommer in & hoppar på mig för att ja ska vakna,va ju tvär trött! trodde ja skulle få sova ut! men icke(6)...

Sen idag har jag bara legat på stranden & brännt upp axlar & lår! men det är ju sommar? så det ska vara, nu blir det grillat käk & sedan får vi se vad kvällen bjuder på ;)!

bloggar mer imorn eller ikväll! puss på er, ♥


RSS 2.0